Make your own dream catcher

Monday 18th and Thursday 21st February

Keep the little ones entertained this half term, and join us in making your own dream catcher to take home and display.

This activity will run in between 12.00-16.00, in 30 minute time intervals, and will involve making a dream catcher with card, string, feathers and colourful pens. See below for times and availability. As this activity has a limited number of places, please select the number of children you would like to book for by adding 'guests' upon booking.  It will ask for guest names, please add guest names for the number of children you would like to book this activity for.

*Please be aware this activity is exclusive to IKEA FAMILY members that have booked a place, therefore limited availability. All children must be accompanied and supervised by an adult at all times. Not yet an IKEA FAMILY member? sign up today, it's FREE.


Monday 18 February, 2019 - 12:00 PM

Time: From 12:00 PM to 12:30 PM, 30 minutes
Where: Dining department
Places: 0 places left



Monday 18 February, 2019 - 12:30 PM

Time: From 12:30 PM to 13:00 PM, 30 minutes
Where: Dining department
Places: 0 places left



Monday 18 February, 2019 - 13:00 PM

Time: From 13:00 PM to 13:30 PM, 30 minutes
Where: Dining department
Places: 2 places left



Monday 18 February, 2019 - 13:30 PM

Time: From 13:30 PM to 14:00 PM, 30 minutes
Where: Dining department
Places: 0 places left



Monday 18 February, 2019 - 14:00 PM

Time: From 14:00 PM to 14:30 PM, 30 minutes
Where: Dining department
Places: 0 places left



Monday 18 February, 2019 - 14:30 PM

Time: From 14:30 PM to 15:00 PM, 30 minutes
Where: Dining department
Places: 0 places left



Monday 18 February, 2019 - 15:00 PM

Time: From 15:00 PM to 15:30 PM, 30 minutes
Where: Dining department
Places: 0 places left



Monday 18 February, 2019 - 15:30 PM

Time: From 15:30 PM to 16:00 PM, 30 minutes
Where: Dining department
Places: 0 places left



Thursday 21 February, 2019 - 12:00 PM

Time: From 12:00 PM to 12:30 PM, 30 minutes
Where: Dining department
Places: 0 places left



Thursday 21 February, 2019 - 12:30 PM

Time: From 12:30 PM to 13:00 PM, 30 minutes
Where: Dining department
Places: 0 places left